همانطور که برای راه اندازی فروشگاه سنتی مراحلی وجود دارد، فروشگاه اینترنتی نیز مسیر خود را دارد. در این بخش مراحل ساخت فروشگاه اینترنتی را شرح می دهیم.
مرحله نخست: انتخاب هاست مناسب برای سایت
هاست در واقع مکانی در فضای اینترنت است که سایت شما روی آن قرار میگیرید. همانطور که فروشگاه های سنتی مکانی در شهر دارند، فروشگاه اینترنتی نیز مکانی در فضای اینترنت اشغال کرده است.
اهمیت انتخاب هاست مناسب:
- سرعت لود سایت
- پشتیبانی از حجم اطلاعات بارگذاری شده
- امنیت وب سایت
- پاسخگویی و پشتیبانی
- قابلیت پشتیبانی از بازدید بالای سایت و…
مرحله دوم: انتخاب نام مناسب و جذاب
فرقی ندارد در چه حوضه ای فعالیت میکنید، برای ساخت فروشگاه اینترنتی باید یک نام متناسب و جذاب در نظر بگیرید.
انتخاب نام مناسب سبب میشود تا مشتری به راحتی بتواند با فروشگاه شما ارتباط برقرار کند. درواقع نام فروشگاه مانند کارت معرفی فروشگاه است و باید بتواند مشتری را جذب کند. نام کسب و کارتان معرفی برند و اعتماد مشتری به شما را همراه خواهد داشت.
نام دامنه ای که برای سایتتان در نظر میگیرید باید مشابه نام فروشگاهتان باشد. درواقع دامنه یا آدرس سایت نشان دهنده نام برند و فروشگاه اینترنتی است.
مرحله سوم: شروع به طراحی سایت
فروشگاه ساز مناسب جهت طراحی فروشگاه اینترنتی، باید دارای امکانات زیر باشد:
- امکان مقایسه محصولات
- امکان نقد و بررسی محصولات
- دارای سیستم نظردهی کاربران
- امکان اشتراک گذاری مطلب و مقاله
- درج و افزودن محصول به فروشگاه
- دسته بندی و انتخاب برند محصولات
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
تیم آرتا تکنیکال طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی را با کیفیت بسیار بالا و در سریع ترین زمان انجام میدهد. شما میتوانید از خدمات مشاوره رایگان تیم ما استفاده کنید. افراد تیم آرتا تکنیکال همگی مجرب و تحصیل کرده در این زمینه هستند. جهت اطلاعات بیشتر با شماره های درج شده در پایین صفحه تماس بگیرید.
فروشگاه ساز
برخی از سیستمهای مدیریت محتوا برای ساخت فروشگاه اینترنتی شامل موارد زیر هستند:
ووکامرس:
ووکامرس (WooCommerce) یک سیستم رایگان، متن باز و بسیار پیشرفته می باشد. با کمک ووکامرس می توان یک فروشگاه اینترنتی همه فن حریف برای کسب و کارهای مختلف راه اندازی کرد.
جوملا یا Joomla:
نام یک چهارچوب مدیریت محتوای رایگان و متن باز است که مخصوص انتشار محتوای وب میباشد. جوملا به زبان پیاچپی نوشته شدهاست و از پایگاه دادهٔ مایاسکیوال استفاده میکند.
مجنتو:
مجنتو نسخه رایگان و همگانی است. اسکریپت قدرتمند و انعطاف پذیری میباشد که بیش از ۲۵۰،۰۰۰ فروشگاه آنلاین در سراسر جهان از آن بهره میبرند.
اپن کارت OpenCart
یک سیستم مدیریت فروشگاه آنلاین است. این برنامه مبتنی بر PHP است و از پایگاه داده MySQL و اجزای HTML استفاده می کند. که از زبانها و ارزهای مختلف پشتیبانی می کند.
پرستاشاپ:
اسکریپت پرستاشاپ فروشگاه سازی رایگان با امکانات بی نظیر است. امکانات اولیه این فروشگاه ساز تمام نیازهای شما را برای آغاز یک فروش موفق برآورده خواهد کرد.
در سیستمهای فوق مدیر سایت امکان توسعه سیستم و انتخاب قابلیت های مختلف را دارد. اما اگر کارکردن با این سیستمها برایتان مشکل است، میتوانید از سیستم فروشگاه ساز اشتراکی استفاده کنید. این سیستم ها برای افراد مبتدی مناسب است که محصولات کمی دارند.
نمونه هایی از سیستمهای فروشگاه ساز اشتراکی
- پرتال
- شاپفا
- سبد خرید
- وبزی
- سازیتو
- کاموا
- سی فایو
سیستم فروشگاه ساز اشتراکی
این نوع فروشگاه سازها به فضای هاست نیازی ندارند. فقط کافیست به سایت هر سیستم مراجعه و ثبت نام کنید. سپس براساس امکاناتی که به شما ارائه میدهند یکی از پلانهای رایگان یا پولی را جهت ساخت فروشگاه اینترنتی انتخاب کنید.